Trafic pe Blog
Google AdSense
Bani din blog
General
Wordpress
Home » Blogging

Pentru mai multi bani din blog, o singura regula DE AUR

Submitted by on November 4, 2011 – 10:21 am | 121 vizite

Probabil ca vi se pare ciudat titlul si pare imposibil sa fie doar o singura regula general valabila pentru a face mai multi bani din blogging, nu? Ei bine, nu este asa si de fapt este DOAR un singur lucru care conteaza atunci cand vine vorba de sporit veniturile pe care le realizam online, in ciuda regulilor si listelor cu sute de lucruri care trebuie facute recomandate de majoritatea expertilor in ale blogarelii. Pentru ca pana la urma, totul se rezuma la un singur lucru!

Deci, singura regula pentru a face mai multi bani din blog este…

MAI MULTI VIZITATORI

Nu conteaza asa mult continutul, vechimea blogului, prospetimea ideilor sau cantitatea lor. Pana la urma, totul se reduce la sporirea numarului de vizitatori daca vrei sa faci mai multi bani din blog. Si este totul foarte simplu: daca ai 1,000 de vizitatori, de exemplu, si faci 1 Euro, automat la 2000 de vizitatori vei face mai mult: ideal 2 euro, dar poate fi orice intre 1.20 Euro sau 4 (sau mai mult, pana la urma). Este logic si simplu: mai multi oameni pe blogul tau inseamna mai multi oameni care sa dea click pe reclame, care sa iti cumpere produse sau care, intr-un fel sau altul, sa genereze mai multi bani.

Din pacate, simplul fapt ca stii aceasta regula de aur in blogging – mai multi vizitatori inseamna mai multi bani – nu te va ajuta prea mult fiindca nu va insemna automat ca vei si atrage mai multi vizitatori. Pentru asta, trebuie sa muncesti din greu, din pacate pentru cei care vor sa faca multi bani foarte repede: trebuie sa te ocupi de SEO, sa participi la discutii, sa castigi linkuri, sa creezi continut de calitate, sa optimizezi blogul… toate lucrurile astea puse cap la cap, la care se adauga si ceva experienta (aka vechime) vor duce, in cele din urma, la sporirea traficului. Iar acesta trebuie sa fie principalul vostru scop daca vreti sa faceti mai multi bani din blog: sa va sporiti mereu traficul. Automat, fara alte optimizari, veti castiga mai mult decat acum (desi nu automat veti avea castiguri MAXIME – dar despre asta intr-un articol viitor).

Pana atunci – succes in aventura voastra de a face bani din blogging si nu uitat sa va abonati la Cum Sa Blog si sa ne dati un Like pe Facebook pentru a fi mereu la curent cu ultimele articole si sfaturi pentru bloggeri.

Fotografie facuta de Shannon Drummond @Flickr

Tags: , , , , ,

Leave a comment

Add your comment below. You can also subscribe to these comments via RSS

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar